TEST CELIAKIJE TEST H.PYLORI TEST ALERGIJEGlutenCHECK®  je hitri test za ugotavljanje celiakije, ki v vzorcu polne krvi zazna protitelesa. Zaradi prisotnosti reagentov na membrani testa se testna črta obarva rdeče, če so v vzorcu krvi prisotna protitelesa.


Heli-C-CHECK® je test rane na želodcu, ki je preprost za domačo uporabo in zaznava protitelesa bakterije Helicobacter  pylori v majhnem vzorcu krvi.


MilchCHECK® je test za ugotavljanje alergije na mleko. Test nudi praktično in hitro rešitev, s katero lahko sami doma ugotovite, ali imate alergijo na mleko.


TEST ALERGIJE TEST ALERGIJE External link opens in new tab or window VAGINALNI TEST KANDIDEAllergo CHECK®  je hitri test za ugotavljanje alergije na mačke, domače pršice in cvetni prah. Za test je potrebna majhna količina krvi.EierCHECK® je test alergije na jajca. Test nudi praktično in hitro rešitev, s katero lahko sami doma ugotovite, ali imate alergijo na jajca. Za test je potrebna majhna količina krvi.

VagiQuick® je kakovosten in hiter diagnostični test za odkrivanje prisotnosti antigenov kandide v vaginalnih izločkih. Za test je potrebnen vaginalni bris.