FastcheckPOC Food, test alergije na hrano

Specifični IgE

Koda: 720066
Prodajno pakiranje: 1 kos

 

Opis: FastCheckPOC® Food je test za kvalitativno določitev IgE protiteles, specifičnih za posamezno alergijo na hrano v polni krvi ali serumu. Ta test lahko izvaja le medicinsko osebje, ki je usposobljeno za uporabo in vitro diagnostičnih izdelkov in zanj ne potrebujete dodatne laboratorijske opreme.

Uporablja se kot podporno orodje zdravnikom pri diagnozi občutljivosti na alergije tipa I pri bolnikih z naslednjimi simptomi:- sezonsko ali stalno vnetje nosne sluznice ali vnetje očesne veznice (seneni nahod),- alergijska astma,- alergijski izpuščaji,- alergijske prebavne motnje.

FastCheckPOC® je še posebej primeren za bolnike, ki jemljejo antihistaminike in bolnike z vnetjem kože (dermatitis) ali ostalimi kožnimi boleznimi s kontraindikacijami na testiranje kože. Test je idealen tudi za posameznike, ki so nenaklonjeni testiranju na alergije z vbodi, praskanjem ali intrakutanimi injekcijami, kot so npr. otroci, starejše osebe, noseče ženske ter za bolnike, ki so nagnjeni k anafilaktičnim reakcijam. S testom FastCheckPOC® lahko ugotovite prisotnost pogostih alergij že v 30 minutah.

Vsebina enega pakiranja:

1 Testna ploščica z 12 alergeni in tremi kontrolami
1 Testna raztopina
1 Raztopina za izpiranje
1 Razvijalec
1 Evalvacijski list
1 Samosprožilna lanceta
1 Mikropipeta za odvzem krvi 100 µL
1 Brizga 5 ml
1 Gaza z alkoholom
1 Gaza navadna
1 Protibakterijski obliž.

 Prodajna mesta:

Pharmagena d.o.o.
Stegne 11, Ljubljana
Nakup


Diagnostične storitve